Мандрівки під великим питанням? Правила в’їзду до країн ЄС ймовірно почнуть змінюватися щодня через "Омікрон"

ЄС збирається рекомендувати країнам-членам союзу щодня переглядати правила в'їзду після стрімкого розповсюдження нового штаму коронавірусу "Омікрон". Про це пише Bloomberg. Як повідомляється, такі дії спрямовані на стримання поширення нового особливо заразного штаму коронавірусу "Омікрон", передають Патріоти України.

У ЄС зазначають, усі країни союзу мають дотримуватися скоординованого підходу і бути готовими ввести необхідні заходи.

Крім того, Європейська комісія має намір звернутися до національних урядів із закликом оперативно почати ревакцинацію від коронавірусу, а також обмежити термін дії сертифікату вакцинації, який відтепер ймовірно буде діяти 9 місяців, а не 12, як було раніше.

Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн і комісар ЄС з питань охорони здоров'я Стелла Кіріакідес планують детально розповісти на пресконференції про останні події навколо COVID-19 та його нового штаму "Омікрон".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...