"Маневри" тривають: Німеччина заявила, що не готова давати ЗСУ танки Leopard 2

На даний момент офіційний Берлін не має наміру поставляти танки моделі Leopard 2 для потреб ЗСУ. Про це повідомив у понеділок, 9 січня, офіційний представник канцлера ФРН Олафа Шольца Штеффен Хебештрайт, повідомляє портал "Німецька хвиля", передають Патріоти України.

"Федеральний уряд на даний момент не має наміру постачати Україні танки Leopard 2", − говорить чиновник. Як нагадують журналісти, новий поворот у дискусії навколо Leopard 2 стався після недавніх заяв віце-канцлера ФРН Роберта Хабека (представник партії "Союз-90"/"Зелені").

Коментуючи недавню відправку в Україну бойових машин піхоти Marder, Хабек повідомив, що влада, можливо, готова піти і далі в плані поставок. "Звичайно, це не виключено", - підкреслив віце-канцлер, говорячи про постачання Leopard 2 для потреб ЗСУ.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...