"Маніакальний підхід": Експерт описав стратегію Герасимова у війні проти України

В основі теперішньої воєнної стратегії начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова лягли принципи "наступ за будь-яку ціну" чи "ні кроку назад!". Таку думку військово-політичний оглядач Олександр Коваленко висловив у мережі, передають Патріоти України.

Коваленко порівняв дії Герасимова зі стратегією маршала СРСР Георгія Жукова, який досягав перемог на фронті виключно, завалюючи противника тілами радянських військових.

"Ні кроку назад!" або "Наступ будь-якою ціною!" Очевидно, що саме ці два принципи лягли в нинішню стратегію валерія герасимова в Україні та практично повністю копіюють маніакальний підхід до ведення бойових дій генералом Жуковим", – зазначив оглядач.

Він додав, що "радянський м'ясник" не цінував людських життів і досягав цілей завдяки цим двом принципам.

"Валерій герасимов, схоже, стурбований лаврами Жукова і всіляко хоче їх приміряти на себе. Наша мета – обіграти російських маніяків у їхній "грі на забій", – резюмував Коваленко.

Нагадаємо, раніше аналітики Інституту вивчення війни порівняли дії Герасимова та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, вказавши, що перший робить ті ж помилки та кидає своїх солдатів у "м’ясні штурми", а другий робить висновки з попереднього досвіду.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...