"Маразм крепчал": Путін заявив, що "діяв дзеркально", коли напав на Україну

Президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ, розпочавши війну в Україні, відповіла дзеркально діям супротивника. Про це повідомило російське пропагандистське видання "RT" з посиланням на виступ Путіна на пленарному засіданні Східного економічного форуму у Владивостоці 7 вересня, передають Патріоти України.

"Росія після багаторазових спроб вирішити це питання мирним шляхом прийняла рішення відповісти так само дзеркально, як діяв наш потенційний супротивник – збройним шляхом", - заявив Путін.

Він додав, що зробив це "свідомо", а всі дії Росії "спрямовані на допомогу людям, які мешкають на Донбасі". Путін упевнений, що "врешті-решт це призведе до зміцнення країни (Росії – ред.) і зсередини, і її зовнішньополітичних позицій".

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...

Знищено принаймні два МіГ-31: Розвідка Британії оцінила наслідки останньої атаки на авіабазу "Бельбек" у Криму

субота, 18 травень 2024, 21:25

Ураження військових об'єктів росіян у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на 15 травня демонструє загальне погіршення здатності Росії захищати повітряний простір навколо Криму. Про це йдеться у звіті міноборони Великої Британії. Зазначається, що вн...