"Маразм крепчал": Симоньян заявила, що російські військові "взяли Київ" (відео)

Топ-пропагандистка Кремля Маргарита Симоньян заявила, що Росія вже "взяла Київ", а за Крим буде "третя світова війна". Порцією нових нісенітниць вона поділилася в ефірі однієї з пропагандистських програм, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, Симоньян заявила, що Росія нібито вже не буде бомбити Київ, бо там "наші святині", але Берліну та Лондону пригрозила ядерними ударами.

У мріях Симоньян, окупанти навесні цього року "взяли Київ". При цьому вона переконана, що Гостомель - це і є Київ, бо туди загарбники дісталися. Ядерний удар по столиці України вона виключає. "Це абсолютно неможливо, за кількома причинами. Причина друга: це нічого не вирішить, бо Київ ми перемогли ще у перший тиждень. Ми його (нагадаю, просто в Гостомелі вже були, скрізь), ми його взяли фактично. Я знаю військових, які були там, і які були в жаху від того, що їм наказали звідти йти. Ми боремося не з Києвом, а із Заходом. То з якого дива нам кидати ядерну бомбу на Київ? Ми з Києвом не воюємо. Ніякий Київ ми бомбити не будемо ніколи, бо є причина перша - там наші святині", - заявила Симоньян.

При цьому пропагандистка заявила, що у Вашингтоні, Берліні та Лондоні "наших святинь" немає, тому треба бити по них. Також вона заявила, що Росія не віддасть Україні Крим. За її логікою, почнеться "третя світова" за півострів.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...