"Маразм крепчал": Викраденого з Херсона єнота окупанти "зарахували"... до університету (відео)

Російські окупанти "зарахували" викраденого в Херсоні єнота до захопленого навчального закладу у тимчасово окупованому Мелітополі. Про це заявив ставленик російських окупантів, так званий ректор навчального закладу Андрій Чуйков, передають Патріоти України.

Колаборант розповів, що тварина "подала заяву" на вступ на факультети "Лісова справа" та "Спеціалізований факультет інформаційної безпеки".

"У МДУ імені Антона Макаренка новий курсант — єнот Херсон… від нього надійшла заява на прийняття до нашого університету", — повідомляється на каналі університету.

У четвер, 29 грудня, Чуйков підписав наказ про зарахування єнота на факультет "Інформаційної безпеки" з постановкою "на всі види забезпечення".

Нагадаємо, єнот з Херсона був викрадений окупантами перед їхньою втечею з міста. Окрім майна цивільних, ворожі війська крали навіть тварин з місцевого зоопарку. У Мережі було викладене відео, як російський загарбник виловлює у вольєрі єнотів, хапаючи їх за хвости і кидаючи до коробки. Цей факт обурив українців і вони зареєстрували на сайті президента петицію з пропозицією обміняти єнотів на одеський пам’ятник російській імператриці Катерині ІІ, який ось-ось мають демонтувати.

Водночас у Міністерстві культури України не проти обміняти викрадене з музеїв Херсонщини майно та єнотів на пам'ятники російським письменникам.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...