Маразм посилюється? Росія збирає Радбез, щоб оскаржити збиття Україною ракет, - постпред в ООН Кислиця

Росія скликала засідання Ради безпеки ООН для того, щоб поскаржитися на збиття своїх ракет в Україні. Про це у Twitter написав постійний представник України при ООН Сергій Кислиця, передають Патріоти України.

"Лавровці зажадали скликання Ради Безпеки ООН поскиглити про те, що їхні вундревафлі збиваються щоночі в небі над Україною, "винахідники-зрадники" яких вже на нарах. Хоча, судячи з успіхів лавровців, там уже мають бути вони самі", - написав Кислиця.

Засідання Ради безпеки ООН розпочалося о 22:00 за київським часом. Його скликали на запит РФ щодо постачання Україні західної зброї.

Відзначимо, що країна-агресор ініціювала проведення засідання після того, як під час чергового удару по Україні, які посилилися останнім часом, ЗСУ збили шість гіперзвукових ракет "Кинджал" за допомогою американських ЗРК Patriot.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

"Весь світ має пам'ятати": Кулеба розповів, що може змусити Путіна відступити і припинити війну

неділя, 28 квітень 2024, 8:56

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав російського президента-диктатора Володимира Путіна "політичною твариною, яка вміє відчувати страх". Про це він розповів в ефірі CNN 27 квітня, в інтерв'ю журналістці Крістіан Аманпур, передають П...