Маразми запроданця чи "темник" з Москви? Кузьмін заявив, що Порошенко і Зеленський відрізали Крим і ОРДЛО від України

Український блогер, журналіст Денис Казанський розповідає у себе в Facebook, що народний депутат «Опозиційної платформи - За життя!» Ренат Кузьмін у коментарі ЗМІ заявив, нібито це Петро Порошенко та Володимир Зеленський відрізали Крим і ОРДЛО від України, щоб не давати їх жителям голосувати за проросійських політиків, передають Патріоти України.

Денис Казанський зазначає, при цьому депутат Кузьмін нарахував на окупованих територіях аж 9 мільйонів виборців. І бідкається, що через втрату їх голосів, проросійські кандидати на кшталт Віктора Медведчука ніколи не зможуть перемогти на виборах. Мовляв відділення проросійських регіонів від України - це продумана стратегія української влади, а не окупаційна політика Росії.
Журналіст зазначає, дивує, але російської окупації цих територій народний депутат Кузьмін, як зазвичай, не помітив, як не помітив і російських військ в анексованому Криму і окупованому Донецьку та Луганську. І в цьому і криється справжня причина, по якій його брехлива і зрадницька політична сила ніколи не виграє вибори в Україні. Шансів немає ніяких, і в Медведчука це повинні розуміти.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...