Марченко зняла у фільмі "Паломниця" російського пропагандиста, якому заборонено в'їзд в Україну (фото)

Російський пропагандист, відвертий українофоб Борис Корчевніков, якому заборонено в’їзд в Україну, побував у Святогірській лаврі, що на Донеччині (підконтрольна Україні територія, – ред.). Він не лише без будь-яких перешкод відвідав монастир, а й устиг знятися у черговій серії проєкту куми Путіна Оксани Марченко «Паломниця», повідомляють Патріоти України.

Корчевніков розповів, здійснює паломництво та молиться, бо має пухлину слухового нерва.

– Її видаляють, але мені цього не можна робити, бо я б тоді втратив слух зовсім. У мене праве вухо не чує з дитинства. Доводиться з нею жити, – звіряється Оксані Марченко Корчевніков.

Пропагандист також зізнається, що боїться смерті. Але запевняє, що хвороба – його порятунок від марнославства.

– Частіше за все я прошу в молитвах, щоб слух повернувся. Але він не повертається. Інколи мені здається, що я знаю, чому Господь так чинить. Якби у мене було все добре зі здоров’ям, мене могло би сильно «занести», я напевне би дуже загордився, впав би в якість великі гріхи. Ця моя хвороба мене рятує, – каже Корчевніков.


ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...