Мар'їнки більше не існує: Як зараз виглядає випалене дощенту росіянами місто (фото)

Російські окупанти, які не можуть фізично взяти Мар'їнку Донецької області, дощенту випалили та знищили місто ракетними та артилерійськими обстрілами. Апокаліптичні світлини опублікували у Мережі, передають Патріоти України.

На кадрах видно справжній "рускій мір". У місті не залишилося жодної вцілилої будівлі чи деревця. Все випалене геть-чисто. На фотографіях видно, як ще догорають обстріляни будівлі. Місто покрилося сірою імлою, там зараз немає цивільних людей.

За останньою інформацією Генштабу ЗСУ, російські війська продовжують наступати на сході, зокрема основні зусилля зосереджують на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. У відомстві уточнюють, що росіяни атакують в районі Бахмута, Авдіївки, Мар’їнки та Вугледара.

Зауважимо, у листопаді 2022 року із Мар'їнка, що у Донецькі області, було евакуйовано все цивільне населення.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...