Мародерять в усіх: Окупанти вкрали їжу у тварин з харківського екопарку

У Харківській області російські окупанти вкрали овочі, які призначалися для тварин з екопарку "Фельдман". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник мера Дніпра Михайло Лисенко, передають Патріоти України.

"Фельдман Екопарк" знаходиться в 300 метрах від вояк рф. Сьогодні вночі вони сперли у наших тварин морквину, буряк і капусту. У мене немає емоцій", - написав Лисенко.

8 квітня в Дніпро привезли тигра, який жив у Харківському "Фельдман Екопарку". Тварина знаходиться в стресовому стані, оскільки екопарк обстрілювали окупанти.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...