Маруся Звіробій знов дошкульно пройшлася по президентові Зеленському, за загиблих захисників України (фото 16+)

Українська волонтер і ветеран АТО Маруся Звіробій вкотре жорстко пройшлася по президентові України Володимиру Зеленському. Наразі у своєму Telegram-каналі. Вона назвала главу країни "еб*аном" і назвала так рубрику, зазначають Патріоти України.

Справа в тому, що в останні дні на Донбасі збільшилися обстріл з боку російських окупантів і бойовиків. А президент Володимир Зеленський не реагує на це, а публікує відеоролики зі спортзалу.. На це звернула увагу Ante Gotovina, а Звіробій перепостила посилання у себе в Telegram.

"Запостив видосик з отжыха в спорткомплексі Gymmax. На фото ви бачите, як сумує за загиблими наш президент", - сказано в пості.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...