Маша Лаврова грозиться Південній Кореї за "втручання в конфлікт" через відправку військ КНДР на війну проти України

Країна-агресор Росія застерегла Південну Корею від можливого втручання "в конфлікт" в Україні. Відповідну заяву оприлюднила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в середу, 23 жовтня, передають Патріоти України.

На її думку, південнокорейській владі не слід було "підігрувати" Україні.

Захарова закликала Сеул "не битися в антиросійській істериці, а думати про наслідки для безпеки Південної Кореї, до яких може призвести вступ Республіки Корея в "український конфлікт", якщо такі рішення будуть прийняті".

"РФ дійсно жорстко реагуватиме на будь-які кроки, які можуть становити загрозу безпеці країни, її громадян, де б її громадяни не знаходилися. Ці заходи можуть бути дуже відчутними", – заявила вона і висловила сподівання "на розсудливість і здоровий глузд влади в Сеулі".

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...