Маша Лаврова влаштувала істерику через заяву Макрона про припинення вогню на час Олімпіади

Речниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова влаштувала істерику через заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що Франція запропонує РФ запровадити режим припинення вогню в Україні на час Олімпійських ігор, передають Патріоти України.

«Виходжу з пропозицією у відповідь до Макрона: припинити постачання озброєнь, з яких вбивають мирних, а також припинити спонсорувати тероризм», – заявила Захарова.

Разом з тим, вона вже традиційно не навела жодних доказів, які могли б підтвердити її слова. Також вона з незрозумілих причин згадала про близькосхідний конфлікт. «Друга пропозиція до Макрона: висунути аналогічну пропозицію до сторін близькосхідного конфлікту. Від слова Франції, напевно, там багато залежить», – сказала речниця МЗС РФ.

Олімпійські ігри відбудуться у Парижі з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...