Маша Лаврова заявила, що після публікації стенограми вести переговори з США небезпечно

Спікер МЗС РФ зазначила, що негативні наслідки від публікації Вашингтоном змісту переговорів лідерів двох держав "дуже значні".

Марія Захарова. Фото: РБК.

На думку офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової, публікація стенограми телефонної розмови президентів США і України Дональда Трампа та Володимира Зеленського показала, що вести переговори з Вашингтоном небезпечно. Про це Захарова заявила в ефірі програми "Велика гра" на Першому каналі російського телебачення, повідомляють Патріоти України із посиланням на ТАСС.

"Я згодна з багатьма оцінками, що це [публікація стенограми розмови Трампа і Зеленського], безумовно, змінює картину, і навіть не картину, а, напевно, форму відносин між державами, між країнами, між лідерами, між політиками. Тому що тепер, ось уже як, напевно, третій день після цього скандалу, всі розуміють, що дзвонити у Вашингтон, вести переговори, зустрічатися – небезпечно", - сказала вона.

Захарова зазначила, що негативні наслідки від публікації Вашингтоном змісту переговорів лідерів двох держав "дуже значні". Вона вважає, що публікація телефонної розмови може стати уроком українському лідеру і тим самим вплинути на ситуацію в Україні.

"Точно так само, як по клацанню, можуть просто злити всю політику українську, як це і було зроблено, – демократи ж. Тому що за цим стоять, звичайно, демократи, так само Україну як державу американський істеблішмент може злити рівно в той момент, коли це буде зручно і потрібно", – вважає офіційний представник МЗС РФ.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...