Маша Захарова клопотала особисто про партнерів по бізнесу та "нюх-нюх"? Справа про кокаїн у посольстві РФ в Аргентині - обвинувачених визнали гідними поблажливості

На якій підставі винним у контрабанді 400 кг наркотиків пом'якшили вирок, не повідомлено.

Захарова без дози, як Росія без Путіна

У Росії присяжні ухвалили обвинувальний вердикт чотирьом фігурантам резонансної кримінальної справи про контрабанду кокаїну з Аргентини в Росію. Про це в понеділок, 13 грудня, повідомляє Інтерфакс із посиланням на прес-службу Дорогомилівського суду Москви, зазначають Патріоти України. Також зазначається, що присяжні вважають усіх фігурантів гідними поблажливості.

Справа про кокаїн у посольстві РФ: обвинувачених визнали гідними поблажливості

У свою чергу, адвокат Сергій Юрош, який захищає ключового фігуранта справи Андрія Ковальчука, повідомив, що голоси присяжних розділилися "чотири на два".

Окрім Ковальчука, на лаві підсудних ще троє: Віктор Калмиков, Алі Абянов і Іштимир Худжамов.

Усіх чотирьох обвинувачують у замаху на контрабанду наркотичних засобів і за статтями про замах на незаконне виробництво, збут або пересилання наркотичних засобів в особливо великому розмірі.

Зазначається, що оскільки фігурантів визнали гідними поблажливості, їм більше не загрожує довічний термін, який передбачає обвинувачення в замаху на контрабанду наркотичних засобів.

Нагадаємо, на початку 2018 року аргентинська поліція затримала п'ятьох співробітників посольства Росії. У їхній дипломатичній пошті виявили близько 400 кг кокаїну. Вантаж був упакованим у 12 валіз і призначався для перевезення в Росію. Пізніше МЗС Росії повідомило, що правоохоронці Росії та Аргентини провели спільну операцію із припинення каналу постачання партії кокаїну із цієї південноамериканської країни в Європу. Також в РФ заявляли, що 400 кілограмів кокаїну в російському диппредставництві з'явилися внаслідок провокації американських спецслужб.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...