"Машина моя. Не завидуй, л*х": Нардеп Дубінський відповів тим, хто критикував його за неправильну парковку

Глава осередку СН Київської області Олександр Дубінський припаркував автомобіль із порушенням, машину забрав евакуатор. Обговорення того, що сталося, швидко вихлюпнулося в інтернет-простір. На неправильно припаркований автомобіль Дубінського звернув увагу журналіст проєкту Bihus.info Максим Опанасенко, інформують Патріоти України.

"Хтось запаркувався, як рогуль. Хто б це міг бути?.. М-м-м... Олександре Дубінський, не знаєте, чиє?" - написав журналіст.

Дубінський у коментарях підтвердив, що автомобіль належить йому. "Машина моя. Штраф сплачено. Не заздри, лоху", - написав він. "Я не заздрю людям, які не можуть запам'ятати елементарних правил. Мені їх шкода. Лохи", - відповів Опанасенко.

Дубінський не вперше помічений у пікіровці зі співробітниками Bihus.info в соціальних мережах. Зокрема, раніше він обзивав керівника проєкту Дениса Бігуса "рогулем".


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...