"Машину времени включили?": Пропагандист "ЛНР" повідомив про смерть найманців... за 5 годин до "удару ПТУР"

Найманці вже були мертвими на той момент чи були призначені для принесення в жертву?

Андрій Марочко. Фото: скріншот з відео.

З новим зведенням гібридної армії Росії в черговий раз трапилася дивина. Командування "ЛНР" за 5 годин передбачило загибель двох бойовиків. Увагу на нестикування звернув блогер Necro Mancer, який відстежує інформацію про війну на Донбасі, передають Патріоти України.

Вранці 5 квітня офіційний спікер найманців "ЛНР" Андрій Марочко повідомив про загибель двох підопічних в результаті обстрілу ЗСУ. Незабаром з'ясувалися подробиці. За версією "корпусів", о 19:30 суботи, 4 квітня, ЗСУ нібито вдарили ПТУРом по їх позиції у Калиновому.

Дивина виявилася в тому, що бойовики в соцмережах почали писати некрологи по загиблим ще за 5 годин до передбачуваного удару ЗСУ. "Знову Марочко машину часу включав. ПТУР від ЗСУ прилетів тільки о 19:30, а некролог по Владу запостили ще о 14", - написав Necro Mancer.

"На днях один орк с позывным "Хруст" решил разобрать боеприпас, который взорвался и отправил его к 200-й бригаде, а двух братушать - в больничку. Этот факт российское оккупационное командование выдало за обстрел со стороны подразделений ОС. Так и в этот раз "говорящая голова" обвиняет ВСУ в обстреле, а на самом деле виновен боярышник, точнее, его литраж", - написав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан в Telegram.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...