Маскування не врятувало: Бійці СБУ знищили три танки Т-72 окупантів за допомогою безпілотників (відео)

Бійці зі Служби безпеки України записали на свій рахунок ще три одиниці знищеної ворожої техніки. Вони підірвали танки Т-72 за допомогою безпілотників. Ролик з ударами по бойових машинах опублікували автори Telegram-каналу "Оперативний ЗСУ", передають Патріоти України.

На відео показується, як саме воїни СБУ знищували техніку. Снаряди скидалися на танки з безпілотників. Завдяки якісній роботі операторів кожен удар влучив прямо в ціль.

Перші два танки були замасковані серед дерев, однак це не допомогло сховатися від українських захисників. А в третьому випадку один з окупантів помітив безпілотник. Він швидко заповз під танк, який і підірвали бійці СБУ. Чи вижив ворожий солдат, точно невідомо.

Нагадаємо, згідно зі свіжим даними від Генштабу, Збройні сили України підірвали вже 1737 російських танків. А загальна кількість знищеної техніки перевищила 10 тисяч одиниць.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...