"Маски остаточно знято": У Зеленського назвали три країни, які формують "Вісь зла"

Про жодне маскування не йдеться після того, як ЗС РФ вдарили по Україні ракетами від Північної Кореї. Про це 5 січня заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

"Маски остаточно знято. Московський режим більше не приховує своїх намірів, не намагається видати масштабну загарбницьку війну за міфічну "денацифікацію". Тепер він б’є по українцях ракетами, отриманими з держави, де громадян морять у концтаборах: за незареєстроване радіо, розмову з туристом, за перегляд серіалів", — написав він.

Чиновник наголосив, що класична "Вісь зла" за всю історію не мала настільки "очевидного" та "карикатурно злочинного" вигляду. Він перелічив три країни, які входять в цей "союз": Росія, Іран та Північна Корея.

"Режим (РФ), який мастить одяг опозиціонерів отрутою, об’єднався з деспотією (КНДР), де неугодних чиновників розстрілюють із зеніток, і фанатиками (Іран), які вішають людей за інакшу сексуальну орієнтацію", — зазначив Подоляк.

Він додав, що питання полягає лише у фіналі протистояння. Тобто у тому, чи зможе проукраїнська коаліція укласти "максимально дієвий союз" та винести смертний вирок "Осі зла" XXI сторіччя.


У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...

Знову перепив? Медведєв пригрозив "Яндексу", бо його ШІ не захотів відповідати про нібито нацизм в Україні

понеділок, 20 травень 2024, 10:44

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пригрозив російській інтернет-компанії "Яндекс" через те, що її голосовий помічник "Аліса" не зміг надати відповіді, які узгоджуються з поточною російською державною пропагандою. Про це повідомляється у ...