"Маски швидко зриваються": Боєць бригади “Азов” розповів, як війна змінює людей

Війна знімає маски. На війні людина стає собою, там все стає на свої місця. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповів боєць бригади “Азов” на позивний “Даффі”,передають Патріоти України.

“Я бачив як люди, які були, назвемо їх янголами, і люди перетворювалися на тварин. Я бачив як люди, коли всі думали, що це ніхто і так далі, переростали в те, що на них потрібно рівнятися. Тому всі ми індивідуми, в кожного своє в голові, і ти ніколи не вгадаєш, як і що може змінитись. На війні людина стає собою”, — каже військовий.

За його словами, людина на війні не зможе довго носити маску. “Вона проявить себе, можливо, не швидко, але все одно все стає на свої місця. І ти бачиш сутність людини в критичних ситуаціях”, — розповів “Даффі”.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...