Масована атака українських БПЛА: З'явилося відео потужного вибуху на військовому аеродромі у Ростовській області РФ

На військовому аеродромі Морозовськ в Ростовській області РФ триває потужна детонація після прильоту невідомих безпілотників. Відео потужного вибуху оприлюднив Telegram-канал ASTRA у суботу, 3 серпня, передають Патріоти України.

"Ще відео атаки на Морозовський район. За словами місцевих жителів, там атакували військовий аеродром Морозовськ. Очевидці припускають, що, судячи з детонації, горить склад боєприпасів, або цистерни з паливом", – йдеться у повідомленні.

Інформація супроводжується відео, на якому місцеві мешканці діляться своїми емоціями від почаченого.

Тим часом російське міноборони заявило, що у ніч на суботу ППО начебто "збила" 75 безпілотників над сімома регіонами РФ і Азовським морем. Зокрема, у небі над Ростовською областю начебто "знищили" 36 БПЛА.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...