Масштаби амбіцій Кремля суттєво знизились, - Піонтковський

Коли російські війська відійшли від Києва, тоді у Кремля зʼявилася нова максимальна ціль – взяти Харків. Про це розповів публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Він зазначив, що цілі знову змінилися й залишилася одна – взяти Словʼянськ. За його словами, це показує зниження масштабів російських амбіцій. Вони хочуть за декілька тижнів або місяців взяти Словʼянськ. Після цього мобілізувати всю свою агентуру, щоб добитися зупинення вогню, а це означає замороження конфлікту.

Андрій Піонтковський пригадав другий пункт італійського плану: "Після зупинення вогню починаються двосторонні перемовини Росії та України про суперечливі території". А це означає про Херсонську та Запорізькі області. Це і є план путіна.

"Ми всі розуміємо, що українська влада ніколи на це не піде. Він (путін – ред.) досі не зрозумів українців",
– акцентував Андрій Піонтковський.

"В нього дві надії. Перша – знову мобілізував всю західну агентуру й дотиснути українську владу. Друга – терор проти мирного населення", – зазначив публіцист.

Він згадав жахливий злочин, який трапився ввечері 9 липня. Росіяни завдали ракетного удару по житловому будинку в Часовому Ярі. Під завалами опинилося багато людей. Наразі відомо про 15 загиблих, проте під зруйнованим будинком може бути ще приблизно 20 людей.

"Терором (путін – ред.) хоче змусити населення просити владу якось помиритися. Проте з цим він абсолютно помилився. Всі його злочини тільки збільшують рішучість українського народу", – підсумував Піонтковський.

Джерело: 24 канал

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...