Матч транслювався на росТБ: Фанати збірної Польщі передали нецензурний привіт РФ (відео)

Фанати збірної Польщі з футболу виконали матюкливу кричалку про Російську Федерацію під час матчу плей-оф відбіркового турніру до чемпіонату світу 2022 року в Катарі. На стадіоні в Хожуві шанувальники "червоно-білих" таким чином передали привіт країні-агресору і нагадали світу про військове вторгнення Росії до України, передають Патріоти України.

Під час матчу зі шведами поляки кілька разів влаштували скандування "Ruska k*rwa!" (російська шл*ха – ред.). Відповідне відео з гри в Польщі було опубліковано на сторінці Old Trafford 1964 у соціальній мережі Twitter.

Зазначимо, що двобій транслювався на російському телеканалі "Матч! Футбол 1". Саме з поляками мала зустрітися збірна Росії 24 березня у півфінальному стиковому поєдинку, проте рішенням Міжнародної федерації футболу (ФІФА) росіяни були виключені зі змагань.


Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...