МАУ Коломойського може збанкротувати? Зеленський висловився за відновлення авіасполучення з Росією

Одним з головних аргументів для такого кроку голова держави визначив загрозу банкротства найбільшої авіакомпанії України

Президент Володимир Зеленський поскаржився, що через відсутність авіасполучення з Росією банкрутують українські авіакомпанії компанії, але зазначив, що для вирішення цього питання повинна припинитися війна. Про це він сказав 10 жовтня у час зустрічі з журналістами на фудмаркеті в Києві, зазначають Патріоти України.

Представниця російського видання РБК поцікавилася, чи розглядає Зеленський можливість зробити якісь кроки назустріч Росії в односторонньому порядку для нормалізації відносин, як то наприклад - відновити пряме авіасполучення.

Зеленський зазначив, що слова "в односторонньому порядку" і "назустріч" разом звучать дивно.

Щодо можливості відновлення прямого авіасполучення з Росією Зеленський висловився наступним чином:

"Я говорив, що я вважаю дуже дивним, що поїзди у нас ходять, а літаки не літають. У нас, до речі, через це банкрутують наші компанії. Дотаційними є в принципі авіарейси... І чесно кажучи, ми можемо спокійно націоналізувати велику авіакомпанію, і я знаю, що тільки будуть щасливі власники, щоб не платити за боргами. Але ми поки їм таке щастя не надамо".

"Звичайно ж нам це не вигідно... Але, наші люди повинні цього хотіти. Для того, щоб робити такі кроки, треба зустрічатися, закінчувати війну", - сказав президент.

Нагадаємо:

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....