Мав брати участь у заворушеннях? До Молдови не пустили представника ПВК "Вагнер" (фото)

Прикордонна поліція Молдови 12 березня не пустила до країни представника російської приватної військової кампанії Вагнер. У відомстві зазначили, що чоловік прибув до країни літаком, але в аеропорту його затримали. Про це повідомляє видання NewsMaker, передають Патріоти України.

«Обмін інформацією дозволив нам виявити у потоці пасажирів в аеропорту Кишинева громадянина, ідентифікованого як представник ПВК Вагнер із Росії. Його не пустили до країни і повернули літаком до держави, із якої він прилетів», — розповіли у поліції Молдови.

Правоохорнці також зазначили, що за останній тиждень не пустили до країни 182 іноземних громадян та 46 одиниць транспорту. За інформацією прикордонників, 165 із них порушили молдавське прикордонне та міграційне законодавство.

При цьому, за даними прикордонників, за останню добу потік тих, хто прибуває до Молдови, зріс — до країни в'їхало понад 23,8 тисяч осіб і майже всі іноземні громадяни, із яких майже 5 тисяч — громадяни України.

Як повідомляла поліція Молдови, 12 березня у Кишиневі можливі масові заворушення на протесті, який організовує проросійська партія Шор. «Національна поліція має інформацію про те, що завтра, 12 березня, під час протесту, планується проведення акцій дестабілізації та масових заворушень. У зв’язку з цим просимо організаторів та учасників дотримуватись вимог законодавства та не допускати дій, які можуть поставити під загрозу життя та здоров’я людей, а також безпеку держави», — йдеться у повідомленні поліції.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...