"Мав на увазі": Кулеба пояснив, що насправді передбачає ідея Макрона про відправлення військ до України

Коли президент Франції Еммануель Макрон заявляв про можливість відправлення західних військових до Україну, то не мав на увазі їхню участь у бойових діях. Про це очільник МЗС України Дмитро Кулеба сказав в інтерв'ю італійській газеті La Stampa, передають Патріоти України.

Кулеба заявив, що говорячи про відправлення західних військ, Макрон мав на увазі підготовку ними українських військових. Міністр запевнив, що Україна ніколи не зверталася до Франції з проханням відправити війська для протистояння Росії.

"Коли Макрон казав про відправлення військ до України, європейських лідерів охопила паніка. Макрон усього лише мав на увазі можливість підготовки українських солдатів безпосередньо в Україні, а не за кордоном, як це відбувається зараз, і все", – пояснив Кулеба.

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...