Мажорка своїми теревенями підставила татуся та його роботодавця: У Росії "швидка" відмовилася їхати до дочки Пєскова, та підняла скандал у мережі

Єлизавета Пєскова, дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, скаржеться, що намагалася викликати «швидку допомогу», але та відмовилася їхати до неї, незважаючи на серйозні симптоми. Про це мажорка написала в своєму Instagram, зазначають Патріоти України.

«На цьому тижні я сильно захворіла. Вчора подзвонила в швидку «112», «вмираючим» голосом розповіла, що у мене не спадає температура, рве, ламає і морозить», - написала Єлизавета.

За її словами, у трубці запитали, чи не була вона в Китаї або Італії, а потім переключили на лікаря, який просто порадив їй пити жарознижуючі таблетки і побільше чаю. В результаті мажорці довелося в такому стані йти в поліклініку, де їй поставили діагноз «ангіна і грип».

«Так, у мене не екстрена ситуація, але мені здається, що швидку має право викликати кожен. Різне буває. Або тепер щоб приїхав лікар потрібно сказати, що ти повернувся з Італії або Китаю?», - задається питанням Єлизавета.

Також вона розкритикувала вартість послуг платної «швидкої допомоги». За її словами, потрібно заплатити як мінімум 4 000 рублів і при цьому не знаєш, чи приїде кваліфікований персонал.

Нагадаємо, 5 березня мер російської столиці Сергій Собянін підписав указ про введення в Москві «режиму підвищеної готовності» у зв'язку з поширенням коронавируса.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...