Медведчук купив новий український телеканал, творчий колектив вже протестує

Сьогодні стало відомо, що "Медіахолдинг "Новости" Віктора Медведчука, в який входять підсанкційні телеканали" 112 Україна ", ZIK і NewsOne, купив телеканал "NTA Пряма мова Львова". Це вже четвертий канал, який купує Медведчук. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Яким чином стала можлива ця угода, якщо весь бізнес Медведчука і його оточення під санкціями? Тільки недавно Рабинович скаржився, що Тарас Козак через санкції не може навіть ліки в аптеці купити. А тут цілий телеканал купили. Співробітники каналу НТА вже виступили із заявою, що вони засуджують продаж каналу, вважають її незаконною, і не хочуть працювати на Медведчука і його зграю", - зазначив він.

При цьому колектив каналу вже виступив із заявою, засуджуючи продаж і називаючи її незаконною угодою. Журналісти відмовляються працювати на Медведчука. Казанський вважає, що проти лідера "ОПЗЖ" необхідно почати кримінальне переслідування. "Тобто, знову маємо ситуацію, коли Медведчук, який тільки що скаржився на цензуру і репресії, буде ламати колектив чергового каналу, звільняти неугодних йому журналістів, а сам канал фактично вбивати, перетворюючи його на четвертий за рахунком пропагандистський смітник. І зрозуміло, що так буде до тих пір, поки Медведчука просто не закриють до в'язниці і не позбавлять можливості купувати медіаресурси, журналістів і політиків", - пише він.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...