Медведчук розповів про свої теперішні стосунки з Януковичем

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" висловив думку, що колишній президент України Віктор Янукович ніколи не був проросійським.

Віктор Медведчук. Фото: LIGA.net.

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук назвав президента України Віктора Януковича зрадником і висловив думку, що він має відповідати за свої злочини. Про це Медведчук заявив в інтерв'ю "Русской службе ВВС", передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання журналіста, коли Янукович і бізнесмен Сергій Курченко зможуть повернутися в Україну, політик заявив: "Якщо в діях людей є склад злочину, вони мають нести відповідальність. Якщо вони домовляться з новою владою, то все може бути. Але я вважаю, що вони мають відповідати. Чому через них ми змушені тут страждати? Чому мій офіс намагалися три чи чотири рази спалити? Чому до мене вриваються додому, руйнують мої будівлі? Чому моя дочка їздить з охороною, а вони сидять у Москві? Вони мають нести відповідальність усі".

Медведчук підкреслив, що не спілкується з політиками-втікачами. "Я зі зрадниками не спілкуюся. У мене принцип життєвий такий. Я давно вийшов із того віку, коли можу просто так прощати. Я цим людям нічого не прощаю, бо вони довели мою країну до цього, – не ці, що прийшли, а вони довели. Ось це головне. І це буде в мені завжди", – зазначив він.

Політик висловив думку, що Янукович і його оточення брехали українцям. "Янукович ніколи не був проросійським. Так думали. Він був проянуковичівським. Вони два роки брехали про "європейський вибір" для країни. Вони нахабно і цинічно брехали. Янукович там, [експрем'єр-міністр Микола] Азаров, це вони довели країну, я це знаю. Я знаю набагато більше, ніж я говорю", – додав Медведчук.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...