Медведєв похвалив Байдена за відмову дати РСЗВ для ЗСУ і вибухнув новими погрозами Україні

Заступник голови ради безпеки РФ Дмитро Медведєв прокоментував той факт, що президент США Джо Байден відмовився надавати Україні ракетні системи, які здатні вражати цілі на великих відстанях. Відповідний пост, у якому Медведєв "хвалить" Байдена, він розмістив у своєму Telegram-каналі. При цьому зазначив, що це нібито "розумно", передають Патріоти України.

"Байден заявив, що США не постачатимуть Україні ракетні системи, здатні завдавати ударів по Росії. Розумно!", – написав він.

Після цього Медведєв вибухнув новими погрозами у бік України, заявивши, нібито в разі надання Україні такої зброї Росія завдала б ударів по українських центрах прийняття рішень.

"Інакше при атаці на наші міста Збройні сили Росії виконали б свою загрозу і завдали б ударів по центрах прийняття цих злочинних рішень. Частина з них зовсім не в Києві. Що далі пояснювати не треба...", – заявив заступник голови ради безпеки країни-агресорки РФ.


ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...