Медведєв пов'язав атаку США та Британії по Ємену з Україною та "продажними бандерівцями"

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв пов'язав удари ВМС Британії та США по хуситах у Ємені з темою "української еліти", "бандерівцях" і проблемою "розкрадання" коштів на поставках американської зброї. Про це заступник голови Радбезу РФ висловився у своєму Telegram, не оминувши можливості висміяти загострення ситуації в південно-західній Азії, передають Патріоти України.

"Цієї ночі американці відкрили новий фронт проти хуситів в Ємені, відволікаючи, в тому числі, увагу від своїх проблемних київських підопічних. А проблеми з ними жахливі", - заявив Медведєв.

За його логікою, удари були організовані для того, щоб приховати, як Україна "збагачується" на поставках зброї з боку США. Він апелював статтею The New York Times про те, що Пентагон не стежив за зброєю, що поставляється Україні. "Тому зникло озброєння на $1 млрд: майже 40 000 одиниць - дрони-камікадзе, ПЗРК і прилади нічного бачення. Тепер американські ляльководи побоюються, що зброю могли вкрасти і віддати контрабандистам або хтось із їх гнилої камарильї, або київські рвачі", - вказав Медведєв.

Він заявив, що давно знайомий з відповідною філософією "української еліти" і передбачив, що всі гроші, які партнери України "з ЄС та з-за океану" в майбутньому дадуть Києву, також "розкрадуть". В якості історії-прикладу Медведєв поділився своїм досвідом спілкування з "продажними бандерівцями".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...