Медведєв влаштував істерику через слова Подоляка про Крим через шість місяців

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв розлютився через слова радника глави Офісу президента України Михайла Подоляка про ефір з Ялти через півроку. Путінський посіпака пригрозив українським політикам в'язницею, передають Патріоти України.

"Українські курці продовжують мріяти прямими відеовключеннями з Ялти та інших місць. Можна організувати таке. Прямо з СІЗО в Криму. Хоча найбільш просунутим вийде організувати сеанс зв'язку з "Лефортово", - написав Медведєв у Twitter.

У свою чергу Пололяк заявив, що в Ялті необхідно провести суд над російськими військовими злочинцями, щоб змусити Росію поважати міжнародне право.

"Слідчий ізолятор міста Ялта-відмінне місце для утримання російських військових злочинців перед спеціальним трибуналом. Що почалося в Криму, має там і закінчитися. Немає іншого шляху змусити клептоманів поважати міжнародне право, як суд в місці, де була заснована сучасна ООН", - підкреслив радник глави ОПУ у Twitter у відповідь на випад Медведєва.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...