Медведєв вибухнув істерикою через Крим - загрожує Україні "судним днем" та побоюється удару НАТО

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що небажання України і країн НАТО, мовляв, визнати окупований Крим "територією Росії" є загрозою для Росії. Він побоюється ядерного потенціалу блоку безпеки Заходу і, мовляв, "нападу" Києва на Москву. Причому він пригрозив українській державі "судним днем" у разі спроби звільнення Криму, передають Патріоти України.

Як повідомляє Інтерфакс, російський чиновник сказав про те, що небажання України та НАТО визнавати захоплений Крим нібито "російським" є "системною загрозою" для Москви.

"Це пряма і явна загроза, особливо в умовах того, що сталося з Кримом. Крим повернувся до РФ. Якщо будь-яка інша держава, будь то Україна або країни НАТО, вважає, що Крим не є російським, для нас це системна загроза", - стверджує Медведєв.

Побоюється він і ситуації з наявністю ядерного арсеналу у Північноатлантичного альянсу. "Якщо така держава входить до ворожого для нас блоку, а я недарма згадував цілевказування стратегічних ядерних сил натівських країн, то для нас ця загроза носить постійний характер", - говорить Медведєв.

Також він вибухнув образами на адресу української влади і вважає, що Україна нібито може напасти на РФ. "Якщо на чолі української держави стає черговий божевільний націоналіст або якась слабка опереткова фігура, то в цьому випадку очікуй на конфлікт аж до нападу", - вважає чиновник країни агресора.

Крім того, заступник голови Радбезу РФ пригрозив Україні, мовляв, "судним днем" у разі спроби звільнення Криму від російської окупації.

"Ось хочу у зв'язку з цим сказати, що абсолютно очевидно вони розуміють наслідки таких заяв, а наслідки очевидні, що у разі, якщо щось подібне станеться, для них всіх там одномоментно настане "судний день", дуже швидкий і важкий, сховатися буде дуже складно", - підкреслив Дмитро Медведєв.

Характеристики "Калібрів" завжди були завищені окупантами, – начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони Півдня

субота, 27 квітень 2024, 19:17

Російська армія побоюється виводити в Чорне море надводні кораблі, знову скориставшись для пусків "Калібрів" підводними човнами. На цьому наголосив начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук 27 квітня в ефірі ...

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...