Медведєв вийшов з "бодуна" і пригрозив втопити Британію у морській безодні, а в Берліні провести парад

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв пригрозив провести "парад" Росії в Берліні, реагуючи на слова глави Міноборони Німеччини Бориса Пісторіуса, який назвав операції України в Росії "абсолютно нормальними" у світлі російської агресії.

"Той німець, хто бажає нападу на Росію, повинен бути готовий до параду в Берліні", - цитують слова російського політика "РИА Новости".

Також Медведєв окремо згадав Велику Британію, пригрозивши втопити Лондон у "морській безодні". "Британія була, є і буде нашим вічним ворогом. У всякому разі доти, доки їхній нахабний і огидно сирий острів не піде в безодню морську від хвилі, створеної новітньою системою російської зброї. Let it be, як співали "Бітлз"...", - написав у Telegram колись колишній президентом РФ Медведєв.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...