Медведєв "зригнув" погрозу в бік Південної Кореї через "допомогу російському ворогу"

Заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв відзначився новою загрозою з приводу України: цього разу його "зачепила" ініціатива Південної Кореї з приводу можливої передачі летальної зброї Києву. Неадекватною реакцією чиновник відзначився у своєму Telegram, передають Патріоти України.

Він заявив, що у Південної Кореї з'явилося бажання допомогти російському "ворогові" (Україні), хоча раніше там нібито обіцяли не передавати Києву летальної зброї.

Медведєв натякнув, що у Росії на цей рахунок є своя "відповідь" - Москва готова забезпечити "новітніми зразками зброї" КНДР. "Цікаво, що скажуть жителі цієї країни, коли побачать новітні зразки російської зброї у своїх найближчих сусідів - наших партнерів з КНДР?",- написав Медведєв.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...