Меган Маркл і принц Гаррі написали прощальний пост в Instagram

За угодою, яку було досягто між принцом Гаррі і Меган Маркл і королівським палацом Великобританії, пара зберігає за собою титул герцога і герцогині Сассекських.

У вівторок, 31 березня, принц Гаррі і Меган Маркл офіційно відмовляються від обов’язків членів королівської родини і починають вести самостійне життя, не підконтрольне палацу. Напередодні цієї важливої дати герцог і герцогиня Сассекські опублікували на своїй сторінці прощальний пост, в якому подякували за підтримку і сказали напутні слова своїм фоловерам, яких набралося 11,3 млн, повідомляють Патріоти України.

Цим повідомленням вони закрили аккаунт, який вели як члени королівської родини. "Сьогодні ми бачимо, наскільки світ може бути неймовірно крихким. Проте, ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість, щоб змінити ситуацію, як це роблять зараз в усьому світі, в наших сім'ях, в спільнотах і на лінії протистояння – разом ми зможемо підтримати один одного", – написали вони.

"Зараз найважливіше – це здоров’я і благополуччя всіх людей в усьому світі і пошук вирішення багатьох проблем, що виникли в результаті цієї пандемії".

"Як і всі, хто шукає свою роль, яку належить зіграти під час глобальних змін і зміни звичок, ми зосереджені на новій главі нашого життя, намагаючись зрозуміти, яким може бути наш внесок".

"Якийсь час ви не будете чути від нас звісток, але робота триває".

"Величезне спасибі за підтримку, натхнення і бажання нести добро в світ. Із нетерпінням чекаємо нових зустрічей із вами. Ви молодці! А до тих пір, будь ласка, бережіть себе і один одного", – завершили вони своє повідомлення.

З 1 квітня принцу Гаррі і Меган Маркл мають самі сплачувати послуги охорони. У ЗМІ ходять чутки, що особиста охорона обійдеться їм майже в $5 млн.

Також відомо, що за угодою, яку було досягто між принцом Гаррі і Меган Маркл і королівським палацом Великобританії, пара зберігає за собою титул герцога і герцогині Сассекських, а також титули його і її високість, але використовувати вони їх не можуть.

Також вони не можуть використовувати в своїй діяльності слово королівський, а їхній офіс у Букінгемському палаці припинить роботу з 1 квітня 2020 року. Також принц Гаррі зберігає за собою шосте місце в черзі на британський престол.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...