Меган проти Кейт: Дружину принца Гаррі рознесли в пух і прах (відео)

Конфлікт Меган Маркл і Кейт Міддлтон обговорює весь світ. ЗМІ постійно знаходять нові деталі ситуації, а шанувальники порівнюють стиль, поведінку і зовнішні дані герцогинь.

Нещодавно принц Гаррі і його дружина випустили свій перший святковий подкаст на Spotify. Практично відразу після публікації на пару обрушилися недоброзичливці. Критика була пов'язана з усіма попередніми заявами пари, а також з тим, що вони нібито спробували перевершити Кейт Міддлтон, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Самим несподіваним стала поява в подкасті сина пари Арчі. Дитина виголосила свої перші слова, привітавши всіх з Новим роком. Експерти зробили висновок, що вся ця затія пов'язана з бажанням Меган і Гаррі показати Кейт, що вони кращі. Нагадаємо, Міддлтон стала першим членом королівської сім'ї, яка з'явилася на подкасті. Вона оприлюднила подробиці свого особистого життя.
Проте через якийсь час Меган Маркл і принц Гаррі заявили, що підписали контракт на створення подкастів для Spotify. Фахівці впевнені: поява сина в першому ж ефірі пов'язана виключно з бажанням затьмарити Кембриджів.
Участь Арчі викликала зовсім не ту реакцію, на яку розраховували батьки. Раніше пара відкрито повідомила: "Ми хочемо, щоб він ріс в безпеці, далеко від камер". Шанувальники і ЗМІ тут же пригадали сім'ї ці слова.
Видання Daily Express заявило про присутність "подвійних стандартів": шанувальники Меган Маркл постійно критикую Кейт Міддлтон за використання дітей заради піару. "Але розмістити Арчі в подкасті - нормально?" - цікавляться журналісти. "Маркл спробувала перевершити Кейт Міддлтон, але з тріском провалилася", - відзначили репортери The Sun.

"Кембриджі розмовляють з людьми, граючи в бінго по Zoom або відвідуючи робочих під час поїздки через серце Великобританії. Сассекси ж говорять з людьми через CNN, Time або через своїх знаменитих друзів на Spotify, читаючи лекції страждаючій публіці зі свого шикарного будинку, пропонуючи банальності" , - висловився світський репортер Карлі Сміт.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...