"Мелодія двох сердець" теж у тренді, кума Кудлай десь має бути поряд: Подружжя Білоножко зібралося до Верховної Ради разом зі Смешком

Культова пара людей вище середнього віку анонсує лобіювати інтереси стареньких, тепер пенсії, у зледеній Україні. мабуть, будуть як у Європі... залишилося лише грошей десь узяти на всі обіцянки

Виталий и Светлана Билоножко

Народні артисти України Світлана та Віталій Білоножки заявили про намір стати народними депутатами. До парламенту вони збираються балотуватися за списками партії Сила і Честь Ігоря Смешка, зазначають Патріоти України.

Відзначимо, 21 травня президент Володимир Зеленський підписав указ про розпуск Ради, дострокові вибори до Верховної Ради були призначені на 21 липня."Я вже в своєму житті наспівався", - відповів Віталій Білоножко на питання, чому вирішив піти в політику. Втім, пара тримає в таємниці їх місце в списку.

"Під яким номером - це великий секрет поки що", - кокетливо заявила жінка.

До слова, подружжя Білоножків зараз знаходиться на пенсії і в разі, якщо пройде в Раду - планує захищати інтереси пенсіонерів.

"Про пенсіонерів ніхто не дбає, тому ми повинні самі про себе подбати", - побідкалася за людей 61-річна Світлана.

У той же час Віталій Білоножко зізнався, що йому соромно за всі виступи на агітаційних концертах різних кандидатів.

"Все життя ми когось обирали, нас для приманки викидали на сцену, ми довго співали, люди збиралися, потім виходили одіозні кандидати і говорили те, що люди хотіли почути. А потім нам було дуже соромно за цих кандидатів", - зазначив чоловік.

Нагадаємо, Смешко веде на вибори людей Садового і обвинуваченого в державній зраді екс-главу Генштабу. 8 червня, в суботу, відставкою силовик Ігоря Смешка організував з'їзд своєї партії Сила і честь і озвучив першу десятку списку.

Цілком очікувано, очолює список сам Смешко. Далі, під номерами два і три, в списку йдуть нардеп від Самопомочі Олена Сотник і глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.
Стало відомо, що четвертий номер у списку закріплений за депутатом від Самопомочі Іваном Мірошниченком, п'ятий - Володимир Замана, колишній глава Генштабу ЗСУ, якого звинуватили в державній зраді.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...