"Мене наскрізь пробив уламок HIMARS": Пропагандисти Кремля показали "жертву" ударів по Антонівському мосту (відео)

Російські пропагандисти розповсюдили відео з "жертвою" удару по Антонівському мосту в тимчасово окупованому Херсоні. 16-річна Влада Луговська стверджує, що з її грудей нібито дістали уламок від РСЗВ HIMARS. На опублікованих у Telegram-каналах кадрах дівчина, яка є журналісткою пропагандистського каналу "Таврія", спочатку каже, що уламок із неї дістали, а потім що він "пробив наскрізь і вилетів біля ребер", повідомляють Патріоти України.

"Я перебуваю в лікарні, зі мною вже все добре. З мене дістали ось такий уламок, який пролетів мені в груди, пробив наскрізь і вилетів біля ребер. Потрапив він туди внаслідок ракетного удару ЗСУ по Антонівському мосту. Ми з колоною журналістів стояли та чекали на переправу", – сказала Луговська.

Потім, як стверджує пропагандистка, вона почула вибух – і на неї посипалися шибки. Вона стверджує, що її колега Данило нібито витяг її з машини, "поклав у кущі або в яму та накрив собою".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...