"Мене шукають відразу три групи": Письменника-терориста Прилєпіна знову "кинуть" на фронт

Пропагандиста Прилєпіна після "замаху" знову відправлять воювати в Україну / фото facebook.com/zapravdu.mosoblБойовик "ЛДНР" Захар Прилєпін, який дивом вижив після підриву авто 6 травня, заявив про переслідування та анонсував повернення на фронт в Україну. Про це повідомила його прес-служба пропагандистським ЗМІ, передають Патріоти України.

Там підкреслюється, що у письменника все ще є діючий контракт з "Росгвардією", тому після піврічного відновлення, Прилєпін піде воювати.

Однією з основних причин "любові до фронту" вказуються переслідування, з якими зіткнувся Прилєпін після того, як поїхав з тимчасово окупованого Луганська. Бойовик боїться та каже, що в зоні "вогневого ураження" його буде складніше знайти. "Телефонів У мене з собою ніколи немає, машини зовсім інші. Місця дислокації постійно змінюю. Але буквально 25-27 квітня прийшла інформація, що в одному Луганську, де напередодні від'їзду я став трохи частіше з'являтися, відразу три їхні групи мене шукають", - сказав він.

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...