​"Мене ці ігри колишніх власників у судах не цікавлять​": Зеленський Брюсселі боляче пройшовся по Коломойському з дефолтом та "ПриватБанком"

Президент Володимир назвав ідею українського бізнесмена Ігоря Коломойського про дефолт України спекуляціями, зазначають Патріоти України. Про це він заявив на зустрічі з віце-президентом Європейської комісії Валдісом Домбровскісом, передає APU в Twitter.

"Що стосується дефолту - це чутки. Це продумані акції, які не мають нічого спільного з моєю офіційною позицією", - запевнив Зеленський.

Також президент висловив свою думку про судову тягонину навколо "ПриватБанку".

"Що стосується "ПриватБанку", я буду захищати тільки державу, тільки громадян. Мене ці ігри колишніх власників в судах не цікавлять. Я не збираюся бути на їхньому боці", - додав він.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...