"Мене запросили": Зеленський дивно пояснив, чому був у кафе в Хмельницькому без маски, поліція відреагувала

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий заплатити штраф, якщо його візит у кафе в Хмельницькому, де він і його супутники були без масок, визнають порушенням карантину. Про це він сказав журналістам у ході свого візиту в Хмельницьку область, передають Патріоти України.

"Я готовий віддати штраф, якщо я щось порушив ... Мене ... запросили, я зайшов - все там перевірили", - пояснив Зеленський.

Крім того, резонансне відвідування кафе прокоментував головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який теж там був присутній. За його словами, вони зайшли в кафе не тільки за кавою, але і перевірити, як виконуються санітарні норми.

"Ми вчора йшли по вулиці, хотіли взяти кави собі. Ресторатори, як і інший бізнес, хочуть відкритися раніше, - вони звернулися до нас: дивіться, ми вже готові виконувати ваші норми. Ми просто зайшли перевірити ... Було все дотримано так, як прописано в наших нормах. Я сидів подалі, контролював", - запевнив він.

У свою чергу, в МВД заявили, що поліція розгляне питання про можливе порушення карантинних норм Володимиром Зеленським та його супутниками при відвідуванні кафе в Хмельницькому і притягнення їх до відповідальності.

"Поліції не вперше штрафувати президента. Коли Володимир Зеленський показав свій бюлетень в квітні 2019 року, він був оштрафований за розголошення таємниці голосування. Тому компетентні органи поліції розглянуть це питання", - запевнили в МВД.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...