"Мене знайшли під завалами": Постраждала від ракетного удару у ТЦ Кременчука розкрила деталі трагедії (відео)

Одна з постраждалих під час ракетного удару по торговому центру у Кременчуці, 19-річна Олена Безус, отримала важкі травми обличчя, але її врятували медики. У фатальний день дівчина вирішила проігнорувати сигнал повітряної тривоги, передають Патріоти України.

Внаслідок цього вона опинилася під завалами. Про деталі трагедії Олена розповіла у коментарі "Суспільне Полтава". Вона працювала баристою в одній із кав'ярень у торговому центрі та 27 червня була на робочому місці.

Олена розповіла, що після того, як на її телефон надійшло повідомлення про повітряну тривогу відразу в Кременчуці, а потім і у всій Полтавській області, вона подивилася на те, як поводяться її колеги по "Амстору". Оскільки вони продовжували перебувати на робочих місцях, хоча раніше їх виводили з приміщення, коли була загроза атаки з повітря, дівчина також залишилася.

Олена отримала тяжкі травми, з якими потрапила до кременчуцької лікарні. Там її прооперували, і зараз вона одужує.

За словами дівчини, вона не пам'ятає самого моменту ракетного удару, а до тями прийшла вже в операційній, після того, як її дістали з-під уламків.

"Знайшли мене під завалами, витягли. Я не пам'ятаю, мені сказали, що я сама йшла, під руку мене якось вели. Мені засипало очі чимось. Або пилом, або брудом, або ще чим, можливо, кров'ю. Чесно, я думала, що просто сплю", – сказала вона.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...