"Мені 54 роки, і я не... Ну, в цілому ви зрозуміли": Порошенко зробив цікавий натяк щодо кримінальної справи проти нього (відео)

Екс-президент України Петро Порошенко зробив заяву про кримінальну справу проти нього. Про це повідомляють в Telegram-каналі "Україна зараз", передають Патріоти України.

Він виступив у Верховній Раді України і сказав: "Мені 54 роки і я не... Ну в цілому ви зрозуміли звідки пішла команда про порушення такої кримінальної справи".

Відзначимо, що мова йде про розслідування можливої державної зради п'ятим президентом України Порошенко під час підписання Мінських угод.

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...