"Мені дуже боляче на цю тему говорити": Сергій Притула дорікнув Порошенкові (відео)

Якби розслідувалися резонансні справи, то президенту Петру Порошенкові не довелося б витрачати час на агітаційні тури по всій країні. Про це сказав комік і волонтер Сергій Притула в ефірі каналу Skrypin.ua, повідомляють Патріоти України.

Таку заяву Притула зробив, коли мова зайшла про вбивство активістки Катерини Гандзюк. "Щодо справи Катерини Гандзюк я в курсі того, що відбувається. Я не був з нею особисто знайомий, але добре спілкуюся з тими, хто знав її особисто. Ті, хто по сьогоднішній день тримають градус цієї справи дуже високо і не дозволяють розслаблятися вищим чинам із правоохоронних органів.

Мені дуже боляче на цю тему говорити, тому що те, що відбувається із саботажем роботи правоохоронних органів щодо розслідування нападів на активістів у нашій країні, це навіть не те, що погано, не те, що ганьба. Це страшно.Тому що немає нічого гіршого ніж, коли люди не відчувають себе захищеними. Одна справа, коли це зовнішній ворог. Інша - коли це злочинці у мундирах.

Я не розумію, відверто, чому керівництво тих чи інших міністерств, прокуратура, МВС, не доводять до логічного завершення ті чи інші справи. Наші великі політики теж мали би більше проявляти своєї політичної волі.

Навіть більше скажу. Мені здається, що Петро Олексійович зараз би не витрачав стільки часу на викати по всій Україні з агітаційною роботою за себе, щоб переобратися. Якби за його каденції було успішно розслідувано, я вже навіть не кажу справу Небесної сотні. Кілька резонансних справ, якби вони були успішно розслідувані, то Петро Олексійович у першому турі закрив би всі питання і не парився", - сказав Сергій Притула.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...