"Мені, як уродженці України, неприємно, боляче і прикро": Навка розповіла, чого їй не вистачало на параді у Москві

Сьогодні на Красній площі в Москві провели масштабний військовий парад на честь 75-річчя перемоги у Другій світовій війні. Серед запрошених гостей був прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков з дружиною Тетяною Навкою і їхньою спільною дочкою Надією, повідомляють Патріоти України.

Після заходу Навка написала на своїй сторінці в Instagram, що свято Перемоги об'єднує людей. "Мені, як уродженці України, неприємно, боляче і прикро, що саме в цей день Україна не брала участі. Щиро сподіваюся, що ситуація зміниться, і ми знову побачимо представників всіх колишніх республік на бруківці Красної площі, що проходять в єдиному Параді присвяченому одній спільній перемозі! " - прокоментувала Навка.

Також вона повторила наратив Кремля про спробу Заходу переписати історію Другої світової війни. Йдеться про те, що останнім часом СРСР звинувачують в союзі з гітлерівською Німеччиною і агресії на початку бойових дій.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....