"Мені навіть ресторатори розповідали...": Ексміністр оборони пояснив слова Зеленського щодо "вбивства чеченців" у Києві

Ексміністр оборони Олексій Резніков підтвердив, що на початку повномасштабного вторгнення в Києві були диверсійно-розвідувальні групи. Так він відреагував на слова президента Володимира Зеленського, який казав, що заступник керівника Офісу президента Олег Татаров «вбивав чеченців» у Києві. Про це він заявив в інтерв’ю для «Радіо Свобода», передають Патріоти України.

За словами Резнікова, він, як тодішній міністр оборони, «точно знає», що ДРГ у Києві були і їх знищували Сили безпеки й правопорядку. Резніков визнав, що також «були трагічні випадки «дружнього вогню», під час яких гинули військові Нацгвардії.

За словами Резнікова, ДРГ були інфільтровані заздалегідь. «Мені навіть ресторатори розповідали, як за два дні до того люди не розраховувались в ресторані і казали: «нічого, нічого, через...» і на російську мову далі переходили: «через два дні ви нам будете всі винні», – сказав Резніков, відповідаючи на запитання, чи міг заступник керівника ОП Олег Татаров «вбивати чеченців у Києві».

Водночас каже, що не знає, чи міг Татаров особисто брати участь в обороні Києва.

Нагадаємо, заступник глави Офісу президента Олег Татаров та чинний глава СБУ Василь Малюк «вбивали чеченців у Києві» на початку повномасштабного вторгнення РФ. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час пресконференції.

США можуть надати Україні далекобійні ракети? У Пентагоні пояснили свою позицію

четвер, 5 вересень 2024, 0:30

Політика США щодо обмежень на використання наданої ними зброї для ударів углиб російської території залишається незмінною. Про це на брифінгу у вівторок, 3 вересня, повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер, передають Патріоти України...

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...