"Мені нормально, смороду не чую": Окупант заявив, що не має туалету в своєму будинку, але вважає себе "пристойною" людиною (відео)

Російський окупант Денис Пронін, якого українські захисники взяли в полон, заявив, що не має туалету у своєму будинку, але його все влаштовує. При цьому він вважає себе "пристойною" людиною, передають Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося у соціальних мережах. "Деякі добровольці були мародерами. Зайшов я раз у приміщення, там туалет, душ у будинку. У мене такого немає. І мені було соромно. Але я не такий, як усі", – сказав окупант.

На уточнююче питання, чи є в нього вдома туалет, загарбник відповів: "Та він мені потрібен, щоб смердіти і прибирати в будинку", додавши, що туалет у нього вдома знаходиться на вулиці.

"Я в селі живу. Тобто це нормально. Туалет мені не потрібен, вночі сморід я не відчуватиму від нього, через те, що хтось забув змити", – сказав він.

Полонений росіянин також розповів, що знає, як користуватись унітазом і навіть знає, що таке пісуар."Я в будь-яке суспільство заходжу, і я нормально почуваюся. Я пристойна людина", – резюмував він.


Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...