"Мені подобається, як вони гарчать": Міністр оборони України випробував БМП Marder (відео)

Міністр оборони Олексій Резніков особисто випробував німецькі БМП Marder, які вже прибули в Україну. Відео "обкатки" він показав у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Marder - відмінний зразок німецької якості. Я спробував це сам. З нетерпінням чекаємо швидкого приручення Леопардів. Мені подобається, як вони гарчать!" - написав Резніков.

Міністр також закликав посла Німеччини в Україні Анку Фельдгузен приєднатися до нього в обкатці німецьких бронемашин і подякував міністру оборони Німеччини Борису Пісторіусу і всьому німецькому народу за поставлену техніку.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...